Executați mobilă la comandă:

DA, realizăm la comandă orice tip de mobilier din PAL melaminat și MDF, după orice model, dimensiune sau nuanță.
domiciliul sau sediul.

Faceți mobilă și după o schiță a clientului:

DA, orice schiță a clientului, orice fotografie dintr-o revistă sau site poate constitui un model de realizare a pieselor de mobilier.

Vă deplasați la domiciliul clientului pentru măsurătorile finale:

Un specialist al firmei se va deplasa la domiciliul clientului pentru a efectua măsurătorile finale ale mobilierului dorit. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurată de firma noastră.

Oferiți montaj și transport:

DA. Montajul și transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru București și zonele din jurul acestuia. Pentru alte localități, transportul este contra cost (1.5 lei/km). Precizăm faptul că livrarea se efectuează cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care mobilexgrup.ro are contract, iar produsele sunt livrate până în fața imobilului în care dumneavoastră aveți domiciliul sau sediul.

Cum obțin o ofertă de preț pentru mobilier la comandă:

Pentru a afla o ofertă de preț puteți trimite o schiță sau o poză a mobilierului dorit, precum și dimensiunile acestuia la adresa de email comenzi@mobilexgrup.ro sau la Telefon 0724.545.812.

În cazul în care oferta este acceptată se va stabili o întrevedere pentru măsurătorile finale. În cazul în care nu aveți o schiță a mobilei sau dacă aveți nevoie de consiliere vă rugăm să ne contactați telefonic!

Care este politica de returnare:

Conform ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.
Mobilexgrup.ro se obligă se înapoieze contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la data primirii cererii în scris și a produselor returnate.
Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv în sarcina clientului.

Produsul poate fi returnat numai dacă:

– Nu prezintă deteriorări rezultate din manipulare incorectă.
– Este însoțit de ambalajul original, precum și de toate actele primate: factură, chitanță, certificate de garanție, etc.
Mobilexgrup.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client și nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Care este politica de renunțare:

În cazul în care comanda dumneavoastră poate fi anulată înainte ca bunul comandat să fie fabricat, mobilexgrup.ro nu taxează cu nimic anularea comenzii. În cazul în care produsul a fost început sau prelucrat, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate. Ca și în cazul returnării, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai întâi autorizată de mobilexgrup.ro. Pentru aceasta vă rugăm să ne contactați telefonic.

Care este garanția produselor:

Toate produsele achiziționate prin www.mobilexgrup.ro sunt însoțite de certificate de garanție. Perioada de garanție variază în funcție de produsul achiziționat.

Unde pot fi văzute produsele:

Toate produsele de mobilier prezentate pe www.mobilexgrup.ro sunt disponibile numai pe bază de comandă și din această cauză nu le puteți vedea înainte de achiziționare. Pentru a vă putea forma o părere asupra calității oferite, vă putem pune la dispoziție fotografi, monstre de materiale și accesorii de la cei mai renumiți producători.

Intrebari frecvente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.