Mobila casa

Mobilă de Bucătărie

Mobilierul de bucătărie pe care vi-l propunem se înscrie în cele mai noi tendințe de design, având la bază două principii vitale, aspectul și funcționalitatea. Acest lucru intervine din cauza unei suite de factori, printre care putem vorbi de spațiul mai degrabă mic, mai ales dacă este vorba de un apartament sau de prioritățile stabilite individual, dominate din ce în ce mai mult de ideea de confort.

Soluțiile noastre propun mobilă de bucătărie MOBILA Bellona concepută pentru a servi nevoilor societății moderne, atent proiectată și finisată. Mai ales dacă spațiul este limitat mobilă trebuie să devină un element care să vă ajute să-l organizați optim și în niciun caz, unul care să vă reducă și mai mult libertatea de mișcare. Cu toate acestea, bucătăria este un spațiu mai mult decât necesar, atât pentru cei care sunt obișnuiți cu un stil de viață liniștit, domestic, cât și pentru cei prinși în agitația și tumultul societății contemporane.

Corpurile de mobilier sunt gândite astfel încât să încorporeze aparate electrocasnice fără să facă rabat de la aspectul estetic. Bineînțeles, mobilierul poate fi personalizat, în funcție de gusturile, preferințele sau necesitățile fiecăruia de bucătărie mai ales este din ce în ce mai mult o necesitate. Bucătăria este o zonă a locuinței de multe ori lăsată în plan secund, atât atunci când vine vorba de mutatul într-o casă nouă cât și când vine vorba de amenajatul ei.”Mobila casa”

Mobilă Comode

Secțiunea comode include piese de mobilier cu specificitate ridicată, aceste două elemente putând fi privite separat sau împreună, ca parte a unui întreg. De multe ori o singură piesă de mobilă poate juca ambele roluri și de la fel de multe ori, într-un design unitar, una nu poate fi prezentă fără cealaltă. Cu toate acestea, nimeni nu spune că nu am putea să le amplasăm în hol sau în living, atâta timp cât servesc unui scop funcțional sau estetic.

Comodele sunt atât corpuri pentru depozitare cât și stative sau suporturi pentru obiecte, decorațiuni sau televizoare. Oricare ar fi destinația pe care le-o dăm, locul acestora poate fi în living, dormitor și chiar în hol. Alegerea depinde de viziunea pe care o aveți în amenajarea locuinței și de necesitățile dumneavoastră. De aceea vă invităm să studiați oferta noastră de corpuri de mobilier standard, ajustabile dacă doriți mobilă la comandă.”Mobila casa”

Mobilă Dressing

Dressingul este un corp de mobilier sau un spațiu dedicat obiectelor de îmbrăcăminte și îmbrăcatului în sine. Bineînțeles, în casele mari, care beneficiază de spațiu suficient, tendința este de a i se aloca șifonierului o încăpere întreagă, sau măcar o parte a ei. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu are la îndemână o astfel de posibilitate și trebuie să caute soluții cât mai potrivite pentru particularitățile stilistice și volumetrice ale locuinței proprii.

Un șifonier ideal trebuie să fie suficient de spațios și de bine compartimentat și în același timp, să servească unor principii estetice și de design. De cele mai multe ori aceste condiții pot fi întrunite printr-o colaborare între client și un consultant, fie că este vorba de un model standard sau de mobilă la comandă.

Fie că alegeți un perete din dormitor, din hol sau dintr-o altă zonă a locuinței, șifonierul e bine să ocupe tot spațiul util disponibil, fără a deveni o piedică în desfășurarea activităților de zi cu zi. Soluțiile inteligente printre care și ușile glisante sunt din ce în ce mai căutate. Vă invităm să aruncați o privire pe gama de astfel de corpuri de mobilier pe care vi-o propunem.”Mobila casa”

Mobilă de Living

Living, salon sau cameră de zi toți acești termeni se referă la acel spațiu din casă în care ne petrecem timpul liber. Fie că preferăm compania prietenilor și a familiei, fie că ne relaxăm în intimitatea propriul cămin, scufundați în lectură sau urmărind un film sau un program TV în living trebuie să ne simțim mai mult decât oriunde altundeva acasă.

Uneori aceste camere sau spații au și funcția de birou, pentru adulți sau copii iar alteori sunt și sufragerii, adică spații pentru luat masa. Livingul este în general delimitat, funcțional și estetic, de restul locuinței. Mobilierul are rolul său important în amenajarea acestei zone. Canapele, fotolii, biblioteci, comode pentru TV, decorațiuni, accesorii, corpuri de iluminat, toate sunt prezente de obicei aici.

Fiecare dintre noi are la îndemână atât de multe variante și posibilități de a alege, încât devine practic imposibil ca acest spațiu să nu fie unul puternic personalizat, care să nu reflecte gusturile, simțul estetic și preferințele proprietarilor. Avantajul în living este că aici creativitatea nu cunoaște nicio opreliște. Se pot face minuni chiar dacă avem la dispoziție spații mici său relativ modeste. Stilurile pot varia în funcție de gust de la cele retro la cele ultramoderne.”Mobila casa”

Mobilă hol

Holurile sunt spații de trecere, de tranziție și de legătură între alte zone ale locuinței. Dacă vine vorba despre holul de la intrarea într-un apartament, de pildă, este clar că el reprezintă un fel de carte de vizită, prima impresie a unui oaspete creându-se aici.

De multe ori neglijate și considerate neimportante, holurile au câteva funcții esențiale într-o casă: asigură legătura între spații, iar aceasta ar trebui să fie una fluidă, având rolul de liant în design-ul întregului, sunt locuri de trecere, cu un trafic ridicat și sunt folosite și ca spații de depozitare tocmai de aceea mobilierul pentru hol trebuie să țină cont de principiile estetice, practice și de funcționalitate.

Nu ne dorim corpuri de mobilier dispuse în așa fel încât să ne stea în drum sau care să poată provoca mici accidente domestice. Nu ne dorim să încărcăm prea mult aceste coridoare sau holuri, dar uneori este necesar, din cauza lipsei de spațiu. Mobilă la comandă este uneori singura alegere potrivită, în acest aspect invitându-vă să consultați un reprezentant de vânzări. Dar și produsele standard, pe care vi le propunem, pot fi modificate și ajustate astfel încât să corespundă oricăror necesități sau fantezii de design.”Mobila casa”

Mobilă Mese

Destinația feluritelor tipuri de mese este variată, dar un lucru este clar: aceste obiecte ne sunt aproape indispensabile, făcându-și zilnic simțită prezența în viața noastră. În această categorie am selectat modele potrivite pentru un mic-dejun, un prânz sau o cină, luate în familie sau în oraș. Spațiile de selecție în care pot fi amplasate sunt bucătăria, sufrageria, livingul sau restaurantul.

Eleganța designului, dar și criteriile care țin de aspecte practice trebuie în egală măsură, luate în calcul când suntem puși în fața unei astfel de alegeri. Gama de mobilier oferit de mobilexgrup.ro este una largă și diversificată, care încearcă să acopere toate nevoile dumneavoastră, principalii factori de care ținem cont în întocmirea unei selecții fiind cel estetic și cel funcțional.

Pentru a vă face o părere mai clară, vă invităm să vizitați și secțiunile dedicate meselor din lemn masiv, celor de conferință sau măsuțelor pentru living.”Mobila casa”

Mobilă Măsuțe Living

Sufrageria este spațiul în care ne relaxăm la sfârșitul zilei sau în zilele libere, locul în care ne petrecem o bună parte din timpul alocat prietenilor sau familiei. De aceea, micile detalii contează când încercăm să creăm o atmosferă călduroasă și primitoare și ele pot avea un raport semnificativ în amenajarea unei zone în care să ne simțim, cu adevărat, la noi acasă. Măsuțele pentru living sunt piese de mic mobilier care se pot dovedi practice, utile și de efect.

Ele pot servi drept suport pentru lecturile curente ziare, cărți, reviste, pentru o ceașcă de cafea sau pentru o gustare și vor fi, cu siguranță, apreciate dacă sunt alese în așa fel încât să iasă în evidență sau să fie în armonie cu restul designului, al mobilei sau al decorațiunilor. Locul în care sunt așezate se poate schimba de la o împrejurare la alta, în funcție de utilitatea lor de moment. O astfel de măsuță, mai ales dacă ne dorim să nu aglomerăm spațiul uneori oricum redus, se poate dovedi alegerea ideală, fiind un obiect elegant, cu rol practic și decorativ.”Mobila casa”

Mobilă SȘifoniere

Omul modern are nevoi în creștere și de multe ori, spațiul nu-i este cel mai fidel aliat. Când vine vorba de mobilă, corpurile de depozitare au reprezentat întotdeauna unele dintre cele mai voluminoase piese din întreaga locuință. Principiul de bază a fost acela al spațiului util, funcționalitate și aspect.

Tendința actuală este aceea de atingere a unui echilibru între cele două concepte. Designerii de mobilier caută soluții din ce în ce mai ingenioase și noi încercăm să vi le oferim în timp real. Șifonierele pe care vi le propunem, la fel ca și celelalte corpuri destinate depozitării, încearcă să răspundă până și celor mai exigente nevoi, fără a face un compromis în plan estetic.

Dacă spațiul este dușmanul principal, atunci varianta de mobilier la comandă este nu doar indicată ci și necesară. Sistemele de uși glisante sunt binevenite de multe ori, iar compartimentarea o puteți alege, alături de consultanții noștri, astfel încât să corespundă dorințelor dumneavoastră. Un șifonier este un obiect necesar în orice locuință, dar asta nu înseamnă că nu se poate integra armonios în design-ul ei. Chiar dacă se află în dormitor sau pe hol, șifonierul poate face parte dintr-o schemă fluidă de design.”Mobila casa” MOBILA Bellona