După trimiterea comenzii veți primi un mesaj de confirmare care marchează primirea solicitării în care se va stipula termenul de livrare preconizat de s.c. MOBILEX GRUP s.r.l. sau veți fi contactat telefonic de către departamentul nostru de vânzări.

Este important ca înainte, să fie trimis email-ul „comanda fermă – sunt de acord cu livrarea” de către client, pentru ca apoi termenul de livrare să fie adaptat și stabilit în urma discuției telefonice cu consultantul responsabil de comandă.

Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data și în intervalul orar stabilite de comun acord cu operatorul s.c. MOBILEX GRUP s.r.l.

Livrarea se efectuează cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care s.c. MOBILEX GRUP s.r.l. are contract, iar produsele vor fi livrate până în fata imobilului în care dumneavoastră aveți domiciliul sau sediul;

Produsele se vor livra în ambalajul stabilit de s.c. MOBILEX GRUP s.r.l. și vor fi asigurate pe tot parcursul transportului.

Costuri de transport

Pentru comenzi de mobilă în București şi cartierele limitrofe transportul este gratuit;

Livrările se fac la nivel național, costurile unei livrări în afara Bucureştiului variază în funcție de valoare, volum și produse.

Tarifele practicate variază între 1,0 LEI şi 1,5 LEI pe km + TVA.
Mai multe informații puteți afla folosind numerele de telefon din secțiunea contact.

Notă: În condiții excepționale s.c. Mobilex Grup s.r.l. își alocă dreptul de a decala termenul de livrare, dar va anunța în prealabil clientul asupra acestui lucru.